joi, 21 aprilie 2011

Noua situaţie

Afiş

Precizare suplimentară a locului: dacă vii dinspre Valea Argeşului, de la Mega Image o iei în sensul spre Piaţa Ialomiţei şi imediat ce ai trecut de blocul cu Mega Image, traversezi un părculeţ pe diagonală, spre stânga; după ieşire din părculeţ, continui în acelaşi sens şi pe partea stângă vezi un sediu PNL - acolo se ţine cursul-seminar. Pentru că au apărut şi nişte vorbe la curs, spunem clar: în timpul acestui curs nu facem politică. Altfel, mulţumim PNL că ne-a pus la dispoziţie sala.

@Harta


@Comunicare

Readuc aminte că suntem un grup interesat de programare - încă in faza de construcţie, deci si de promovare (cred că tot grupul vrea să avem discuţii interesante la acest curs-seminar) -, în cadrul căruia, pentru că nu se poate alfel, dacă vrem să fim eficienţi în timpul disponibil, nu facem chat "pe net". Discutăm mai multe la curs: dacă aveţi întrebări speciale, aveţi mai multe şanse să vi se răspundă mai ales dacă veniţi cu ele la curs: eu, cel puţin, nu îmi permit să fiu call center (mai ales în varianta scrisului). Sau, măcar, formulaţi în scris pe grupul yahoo... vă pot răspunde mai mulţi... se poate crea o emulaţie pe grup, în cazul în care nu ne abatem de la tematica cursului.

@Perspective

Nu mai avem mult şi trecem de partea introductivă: un fel de abecedar al programării. Urmează în ordine cronologică, în următoarele două module:
1) o tratare mai aprofundată a stucturilor de date şi algoritmilor - în C;
2)
- programarea orientată pe obiecte (POO), întâi în C++, cu aspecte specifice ale implementării stucturilor de date şi algoritmilor în acest limbaj;
- apoi în Java (care cred ca poate fi cunoscut mai în profunzime dacă venim dinspre C++)

Şi rămanem la java. Un modul final ar fi dedicat tehnicilor de programare în java ... se poate aborda şi o certificare SJCP.

Să vedem însă şi câţi ne strângem în direcţia asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu